Getuigenissen

Getuigenis Els, 2018


"Bijzonder bedankt voor het voorbije jaar! Blij dat ik toen de moed verzameld heb om toe te geven dat ik wel wat hulp kon gebruiken en hulp heb durven vragen."


Getuigenis Martine, 2019


"Na de diagnose van een dropfoot onderging ik twee jaar geleden een rugoperatie.

Ik merkte ondanks intensieve kinesitherapie duidelijk een krachtvermindering aan mijn linkervoet. Waar ik voorheen gemakkelijk over de badrand kon stappen, lukte het me niet meer om zonder hulp een opstap van ongeveer 50 cm te nemen. Ik verloor gemakkelijk mijn evenwicht omdat ik niet voldoende kracht had in mijn linkerbeen en voet. Nu sta ik weer stevig op mijn linkervoet, hervond mijn evenwicht en kan ik terug over opstapjes van 50cm."

Getuigenis Heidelien, 2019


"Qi gong brengt mij dichter bij mijn kern. Oude gewoontepatronen komen naar boven en ik word op een zachte manier geconfronteerd met mijn fysieke lichaam: mijn lichaamshouding, de manier waarop ik beweeg, de plaatsen ik spanningen vasthoud, de pijntjes die af en toe of zelfs langdurig sluimerend aanwezig zijn in mijn lichaam,...
Door mijn lichaam grondig te verkennen, maakt Qi gong ook emotioneel wat los. Het verlegt de focus van mijn denkende hoofd naar mijn voelend hart en de andere lichaamsdelen. Qi gong maakt me sterker, mentaal en fysiek weerbaarder. De paniekerende, rationele stresskip in mij transformeert geleidelijk aan naar een vrolijke, relativerende, rustige en zachte vrouw. Laurence heeft professionele doch een persoonlijke aanpak. Ze is gepassioneerd door Qi gong en begeleidt op een oprecht manier mensen in hun genezingsproces."


Getuigenis Mariska, 2018


"Qi Gong betekent voor mij een moment nemen voor jezelf. Het heeft mij de “tools” gegeven om dagelijks de spanningsmomenten te herkennen en deze weg te nemen. Niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk. Tijdens de Qi Gong lessen heb ik mezelf op een andere manier leren kennen en sta daardoor sterker in het dagelijkse leven. De bewegingen en oefeningen neem je mee in de rest van je leven. Door Qi Gong voel ik me fysiek en mentaal sterker, gezonder en gelukkiger."

Getuigenis Annemie, 2017


“Wat begon als een lessenreeks, lijkt nu uit te draaien op een thuiskomen. Ik ervaar een proces waarbij mijn houding meer in evenwicht is en ik zekerder, sterker en steviger op de grond sta. Door Qi Gong kan ik in het dagdagelijkse leven meer mildheid voor mezelf en mijn omgeving integreren. Qi Gong vergt een vorm van focus en aandacht wat me mentaal uitdaagt en me voldoening geeft.”


 
 
Nieuwsbrief
 
 

KOM IN CONTACTLaurence@zelfzijn.beCopyright © All Rights Reserved