Burn-out


Burn-out kan voorkomen na een langdurige overbelasting en is heel vaak werkgerelateerd. Het fysieke en mentale lichaam zijn uit balans en het vinden van het aanknopingspunt om terug in evenwicht te komen is voor sommigen erg moeilijk te vinden.


Eén van de kenmerken van burn-out is een gebrek aan energie. Terug duurzaam opladen en de symptomen van burn-out overwinnen is niet moeilijk, maar vraagt een toewijding van jezelf naar jezelf. Het vraagt geduld, onderzoek, eerlijkheid en doorzettingsvermogen om datgene wat je uit balans brengt te kunnen identificeren en jezelf terug op te laden. Want wat dit juist betekend en hoe men hier uit kan komen is voor ieder persoon anders.

Wikipedia: Qi (ook wel ch'i, chi, ki of gi) is een fundamenteel concept uit de Chinese cultuur, doorgaans gedefinieerd als adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie dat deel uitmaakt van alles wat bestaat.

Tijdens een groeitraject laden we jou terug op en leer je stap voor stap jouw balans kennen en bewaken.

Deze sessies gaan door in een praktijkruimte van Praktijk Kairos, Voskenslaan 36a, 9000 Gent. Dit ligt op 5 minuten wandelen van station Gent St-Pieters.

Klik door naar Aanbod voor informatie.


Stress en overspanning


Het ervaren van stress en spanningen is in onze maatschappij iets allerdaags geworden. Dit kan anders.

Omdat ieders persoonlijke gewoonten anders zijn, ligt ook persoonlijke zelfzorg voor iedereen anders. 


Durf de verbinding en het engagement met jezelf aan te gaan en start met het begin van een persoonlijke zelfzorgtraject. Alles begint bij het besef en de moed om het anders aan te willen pakken.


Vraag een consult of informatie over het zelfzorgtraject aan via laurence@zelfzijn.be of kom naar één van de Qi Gong lessen.


© 2019 ZelfZijn in Beweging - Laurence@zelfzijn.be